Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

gryka3
- 2010.05.28 22:24
Ułożyć sałatę na talerzu. Parówki podzielić na połówki, w poprzek. Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, ozdobić je plamkami z jogurtu i ułożyć na stojących...
minka
- 2010.06.14 17:31
Układamy paróweczki na talerzu, przykrywamy kołderką z sera, dorabiamy włoski, oczka, kokardki z papryki ... A potem do mikrofali :)
helas
- 2010.07.02 10:30
Parówki podziel na pół, przekrój wzdłóż, ale nie do końca. Połóż na środku parówki ser kamamber posyp kolorowym pieprzem . Zawiń każdą parówkę boczkiem. Zepnij...
Sandra
- 2010.05.26 19:18
Parówki umyć, obrać z osłonek, pokroić na kawałki 3-4 cm Pomidory umyć, sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić w cząstki. Cebulę i pieczarki oczyścić,...
paulaaa
- 2010.05.26 21:16
Najpierw trzeba rozgrzać piekarnik do 200 stopni. W miedzy czasie blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie należy rozwinąć i pociąć na paski o...
daga302
- 2010.07.08 13:58
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy drobno pokrojoną cebulę wraz z parówkami pokrojonymi w kostkę. Na ogniu zostawiamy przez około 5 minut, aż cebula i parówki...
alomania
- 2010.05.28 11:04
z mąki,mleka, 1 jajka,soli i pieprzu wyrabiamy ciasto naleśnikowe. po wyrobieniu smażymy naleśniki. na gotowego naleśnika kładziemy parówkę(przepołowioną na...
PapryczkA
- 2010.05.26 21:45
Cebulę pokroić w kostkę, parówki w słupki dosyć duże, przesmażyć na oleju, dodać pokrojone pieczarki , smażyć kolejne 10 min., dodać pokrojone w słupki ogórki...
kara11
- 2010.07.13 13:56
Naleśniki: Wodę i mleko, sól, 2 łyżki oleju i 1 jajko oraz mąkę razem roztrzepujemy, aby nie było grudek. Na suchej patelni teflonowej smażymy cienkie...
Iwusia
- 2010.06.12 23:23
Parówki obieramy z owijek i kroimy w plasterki tak o grubości ok 2-3 cm. Ciasto francuskie rozkładamy a następnie kroimy kwadraty o długości ok 4 cm. Cebulkę...