Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

Kinia
- 2010.06.01 13:55
SMAŻYMY FRYTKI NA GŁĘBOKIM TŁUSZCZU, NASTĘPNIE KROIMY PARÓWKI W PLASTERKI I SMAŻYMY NA GŁĘBOKIM TŁUSZCZU. PARÓWKI UKŁADAMY NA FRYTKACH, NA CAŁOŚĆ UCIERAMY SERA...
Kasia4
- 2010.06.05 21:59
parówki gotujemy, po ugotowaniu każdą z nich nacinamy i w miejsce nacięcia wpychamy 1/2 plasterka sera żółtego. Zapiekamy w kuchence, na grillu lub na patelni...
krysia
- 2010.06.07 22:20
PRZYGOTOWANIE: Przygotowujemy 4 kawałki folii aluminiowej. Ziemniaki, marchew, obieramy, kroimy w plastry, cebulę w piórka, czosnek w plasterki, paprykę w dużą...
malul
- 2010.08.04 23:02
Warzywa umyć, pokroić w dość grubą kostkę (lub paski według własnego uznania), cebulę pokroić w drobną kostkę. W dużym garnku z grubym dnem rozgrzać oliwę z...
agatabor
- 2010.07.16 23:32
1. marchew obieramy i gotujemy ok. 10 minut w osolonym wrzątku 2. gdy marchew przestygnie kroimy ją w grube plastry i wycinamy z niej kuleczki najlepiej...
raia2006
- 2010.05.26 12:21
Z przedstawionych składników przyrządzamy omlety. Na usmażony omlet rozsmarowujemy na całej powierzchni łyzkę majonezu oraz ketchupu. Obficie posypujemy...
iwa643
- 2010.05.25 18:18
Makaron kolanka gotujemy ,odcedzamy i studzimy .Dodajemy odcedzoną fasolę i kukurydzę .Paróweczki kroimy na plasterki dodajemy do sałatki .Wszystko mieszamy z...
asiulkaa1990
- 2010.07.14 19:27
1. Parówki obrać z osłonek,pokroić w cienkie słupki,obsmażyć na oleju,przełożyć do rondla. 2. cebulę pokroić w piórka,zeszklić na maśle i dodać do parówek...
helas
- 2010.07.02 10:30
Parówki podziel na pół, przekrój wzdłóż, ale nie do końca. Połóż na środku parówki ser kamamber posyp kolorowym pieprzem . Zawiń każdą parówkę boczkiem. Zepnij...
gryka3
- 2010.05.28 22:19
Parówki pokroić na pół (w poprzek). 3/4 od odciętej strony pociąć w paseczki (macki ośmiornicy). Z papryki lub pieprzu ziarnistego zrobić oczy i umieścić je w...