Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

barbara64
- 2010.07.29 18:22
Na caly plat ciasta francuskiego polewamy ketchup,posypujemy startym serem i posypujemy koperkiem.Na kraj kladziemy parowki i zwijamy ciasto tak jak rolade....
daga302
- 2010.07.08 14:03
Parówki po obraniu ze skórki kroimy na cienkie 10-cio centymetrowe plasterki. Jajka wbijamy do sosjerki, roztrzepujemy z 1 łyżką ketchupu, 2-ma szczyptami soli...
sylwunia88
- 2010.05.26 18:37
Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione...
agatabor
- 2010.07.16 23:32
1. marchew obieramy i gotujemy ok. 10 minut w osolonym wrzątku 2. gdy marchew przestygnie kroimy ją w grube plastry i wycinamy z niej kuleczki najlepiej...
helas
- 2010.07.02 10:30
Parówki podziel na pół, przekrój wzdłóż, ale nie do końca. Połóż na środku parówki ser kamamber posyp kolorowym pieprzem . Zawiń każdą parówkę boczkiem. Zepnij...
nursek
- 2010.08.04 21:01
Białą część pora kroimy i podsmażamy na oleju. Dodajemy pokrojone pieczarki. Po wyparowaniu z nich wody dodaniemy kukurydzę i pokrojoną paprykę. Koncentrat...
Kasia4
- 2010.06.05 21:59
parówki gotujemy, po ugotowaniu każdą z nich nacinamy i w miejsce nacięcia wpychamy 1/2 plasterka sera żółtego. Zapiekamy w kuchence, na grillu lub na patelni...
Iwusia
- 2010.06.12 23:27
Ciasto francuskie rozkładamy a następnie tniemy na paski o szerokości ok 2-3 cm. Parówki obieramy z owijek i owijamy parówki. Jajko roztrzepujemy a następnie...
gryka3
- 2010.05.28 22:19
Parówki pokroić na pół (w poprzek). 3/4 od odciętej strony pociąć w paseczki (macki ośmiornicy). Z papryki lub pieprzu ziarnistego zrobić oczy i umieścić je w...
kara11
- 2010.07.13 13:56
Naleśniki: Wodę i mleko, sól, 2 łyżki oleju i 1 jajko oraz mąkę razem roztrzepujemy, aby nie było grudek. Na suchej patelni teflonowej smażymy cienkie...