Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

coni
- 2010.06.01 14:45
Bardzo fajne urozmaicenie makaronu po ciągłych eksperymentach z pomidorowym lub słodko kwaśnym sosem :) Szybkie i niedrogie. Parówki kroimy wzdłuż na pół i...
Iwusia
- 2010.08.04 23:18
Cukinię dokładnie myjemy a następnie kroimy ją w paski poziome cienkie. Można sobie ułatwić krojąc ją nożykiem do sera. Parówki " Paryżanki " obieramy z...
barbara64
- 2010.07.27 23:19
Ser zetrzec na tarce,parowki pokroic w krazki.W misce rozbic jajka,wlac majonez,wsypac ziola, proszek do pieczenia i make.Jezeli sypiemy ser na wierzch...
minka
- 2010.06.14 17:31
Układamy paróweczki na talerzu, przykrywamy kołderką z sera, dorabiamy włoski, oczka, kokardki z papryki ... A potem do mikrofali :)
agatabor
- 2010.07.12 13:02
1. Makaron gotujemy al dente w lekko posolonej wodzie. 2. Odcedzamy i hartujemy zimną wodą 3. Parówki kroimy w plasterki 4. Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę...
Iwusia
- 2010.06.12 23:27
Ciasto francuskie rozkładamy a następnie tniemy na paski o szerokości ok 2-3 cm. Parówki obieramy z owijek i owijamy parówki. Jajko roztrzepujemy a następnie...
jomico
- 2010.08.04 10:10
Układamy na talerzu parówki i ze zdziwieniem stwierdzamy, że wyszła nam wieża Eiffla. Dla podkreślenia smaku i siły naszej miłości ozdabiamy gorącym jak...
he85
- 2010.05.26 12:23
Parówki obrać ;). Zawinąć w ser i jedną warstwę ciasta francuskiego. Piec w piekarniku do uzyskania złotego koloru ciasta. Ja piekę ok 15 min w 180 stopniach...
mopsiu
- 2010.06.30 09:57
Długa miekka bułeczke (paluch) rozkrajamy na pół ale nie do konca. Otwieramy dwie czesci i wkładamy goraca paryzanke. Polewamy musztarda i/lub ketchupem i...
anita86
- 2010.07.29 17:15
Z miesa mielonego formujemy kotleciki.Parówki obieramy z plastikowych osłonek i przecinami w połowie długości. Kazdy kawalek tniemy wzdluz parowki.Koniec...