Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

agf
- 2010.07.28 21:13
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdym układamy plaster żółtego sera (np. gouda) i parówkę. Nakładamy ketchup i obsypujemy ziołową przyprawą vegeta...
kucharz mały
- 2010.06.15 11:50
paróweczki pokroić w plasterki lub kawałki, marchew pokroić w talarki , podobnie por, kapustę włoską poszatkować następnie na rozgrzanego woka lub patelnię z...
kozuba
- 2010.07.13 16:08
Parówki poddusić na maśle, dodać pokrojoną paprykę, pomidory i cebulę, dusić do miękkości,doprawić pieprzem i solą do smaku.
mileeenkaaa
- 2010.05.27 17:09
Parówki kroimy na pół. Z ciasta francuskiego wykrawamy równe kwadraty, każdy fragment ciasta smarujemy delikatnie koncentratem pomidorowym. Parówki owijamy...
heniutka
- 2010.07.27 00:47
Wyrobic make z drożdżami, woda,olejem i sola,odstawić na pół godziny do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto wyłożyć na dużej blasze wysmarowanej tłuszczem,...
gryka3
- 2010.05.28 22:24
Ułożyć sałatę na talerzu. Parówki podzielić na połówki, w poprzek. Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, ozdobić je plamkami z jogurtu i ułożyć na stojących...
cocoschanel
- 2010.06.04 15:07
Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki i poddusić na maśle, dodać bulion, przyprawy i rozgnieciony czosnek. Gotować pod przykryciem. Następnie dodać pokrojonego...
Kasia
- 2010.05.25 12:36
Opis przygotowania czas przygotowania: do 45 min 1. Z powyższych składników zagnieść ciasto, dokładnie wyrobić i rozwałkować cieniutko. 2. Pokroić na...
Garfield
- 2010.06.14 17:45
Jajka wbić do talerza, dodać odrobinkę wody i roztrzepać. Na drugim talerzu wysypać bułkę tartą. Parówki skrócić - przekroić na pół. Na każdym naleśniku...
paulaaa
- 2010.05.26 21:16
Najpierw trzeba rozgrzać piekarnik do 200 stopni. W miedzy czasie blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie należy rozwinąć i pociąć na paski o...