Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

Marta
- 2010.06.29 22:06
PRZYGOTOWANIE: Leczo: Z umytej papryki wyjąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, włożyć na moment do zimnej wody i obrać ze skórki. Z parówek...
paulaaa
- 2010.05.26 21:16
Najpierw trzeba rozgrzać piekarnik do 200 stopni. W miedzy czasie blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie należy rozwinąć i pociąć na paski o...
helas
- 2010.07.02 10:30
Parówki podziel na pół, przekrój wzdłóż, ale nie do końca. Połóż na środku parówki ser kamamber posyp kolorowym pieprzem . Zawiń każdą parówkę boczkiem. Zepnij...
Oliwia12298
- 2010.05.26 19:17
Tortillę odrobinę zwilżyć aby była bardziej elastyczna. Parówkę pokroić na kawałki i owinąć tortillą jak bandażem. Paznokieć namalować ketchupem. I strrrraszne...
asiulkaa1990
- 2010.07.14 19:27
1. Parówki obrać z osłonek,pokroić w cienkie słupki,obsmażyć na oleju,przełożyć do rondla. 2. cebulę pokroić w piórka,zeszklić na maśle i dodać do parówek...
minka
- 2010.06.14 17:31
Układamy paróweczki na talerzu, przykrywamy kołderką z sera, dorabiamy włoski, oczka, kokardki z papryki ... A potem do mikrofali :)
lsdocia
- 2010.06.05 21:30
nacinamy parówkę wzdłuż i wkładamy rozszerzoną do rondelka z roztopionym masłem obpiekamy do zarumienienia się a następnie przewracamy ją i nakładamy pokrojoną...
agf
- 2010.07.28 21:13
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdym układamy plaster żółtego sera (np. gouda) i parówkę. Nakładamy ketchup i obsypujemy ziołową przyprawą vegeta...
kozuba
- 2010.07.13 16:08
Parówki poddusić na maśle, dodać pokrojoną paprykę, pomidory i cebulę, dusić do miękkości,doprawić pieprzem i solą do smaku.
agatabor
- 2010.07.12 13:02
1. Makaron gotujemy al dente w lekko posolonej wodzie. 2. Odcedzamy i hartujemy zimną wodą 3. Parówki kroimy w plasterki 4. Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę...