Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

maya
- 2010.08.03 16:14
Warzywa oczyścić i opłukać pokroić w dużą kostkę /paprykę,seler naciowy ,por,cebulę,pomidory,ogórki/W rondlu rozgrzać tłuszcz następnie dać cebulę,paprykę,por,...
Marta
- 2010.06.29 22:06
PRZYGOTOWANIE: Leczo: Z umytej papryki wyjąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, włożyć na moment do zimnej wody i obrać ze skórki. Z parówek...
heniutka
- 2010.07.27 00:47
Wyrobic make z drożdżami, woda,olejem i sola,odstawić na pół godziny do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto wyłożyć na dużej blasze wysmarowanej tłuszczem,...
spryciula77
- 2010.06.05 20:00
Parówki Paryżanki obtoczyć w bułce i płatkach kukurydzianych, piec na złoty kolor na oliwie z oliwek. Ziemniaczki młode pokrojone w kostkę, wymieszane z...
deusnovus
- 2010.07.31 02:34
Zaczynamy od ziemniaków, obieramy, kroimy w plastry grubości około 0,5cm. Następnie wrzucamy na wrzątek i gotujemy przez 5 minut. Niedogotowane odcedzamy i...
he85
- 2010.05.26 12:23
Parówki obrać ;). Zawinąć w ser i jedną warstwę ciasta francuskiego. Piec w piekarniku do uzyskania złotego koloru ciasta. Ja piekę ok 15 min w 180 stopniach...
Ania98
- 2010.07.27 16:14
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę pokrój...
justaa444
- 2010.08.03 14:11
Ciasto rozmrozić wcześniej . Przekroić na 8 części . Parówki ( obrane z osłonek ) przekroić ( do 1/3 wysokości ) wzdłuż i w poprzek .7 części ciasta posmarować...
darma
- 2010.05.26 02:53
Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć pokrojoną w plasterki cebulę,na cebuli ułożyć pokrojoną w paseczki paprykę,następnie parówki,pomidory i pieczarki,całość...
malul
- 2010.08.04 23:02
Warzywa umyć, pokroić w dość grubą kostkę (lub paski według własnego uznania), cebulę pokroić w drobną kostkę. W dużym garnku z grubym dnem rozgrzać oliwę z...