Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

krysia
- 2010.06.07 22:20
PRZYGOTOWANIE: Przygotowujemy 4 kawałki folii aluminiowej. Ziemniaki, marchew, obieramy, kroimy w plastry, cebulę w piórka, czosnek w plasterki, paprykę w dużą...
anula1910
- 2010.06.05 16:07
Płaty mrożonego ciasta ułożyć obok siebie, przykryć i zostawić na pół godziny. Stolnicę oprószyć mąką. 4 plastry ciasta rozwałkować do podwójnej wielkości i...
paulaaa
- 2010.05.26 21:16
Najpierw trzeba rozgrzać piekarnik do 200 stopni. W miedzy czasie blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie należy rozwinąć i pociąć na paski o...
gwiazdeczka60
- 2010.08.04 13:33
Parówki gotujemy, a bułki wkładamy do piekarnika na 10 min. Jak bułki wyciągniemy nakładamy ,sałatę,pomidora majonez ,parówki i ser żółty.A na koniec oblewamy...
gryka3
- 2010.05.28 22:19
Parówki pokroić na pół (w poprzek). 3/4 od odciętej strony pociąć w paseczki (macki ośmiornicy). Z papryki lub pieprzu ziarnistego zrobić oczy i umieścić je w...
kruczka
- 2010.06.13 19:33
Makaron gotujemy i odcedzamy. Boczek i parówki paryżanki kroimy w kosteczkę i delikatnie podsmażamy. Dodajemy pokrojoną cebulę. Chwilę podsmażamy. Następnie...
maciek123453
- 2010.07.12 08:11
Utrzeć jajka z cukrem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Utrzeć na gładką masę. Piec około 40 minut w średnio nagrzanym piekarniku. Wystudzony...
maya
- 2010.08.03 16:14
Warzywa oczyścić i opłukać pokroić w dużą kostkę /paprykę,seler naciowy ,por,cebulę,pomidory,ogórki/W rondlu rozgrzać tłuszcz następnie dać cebulę,paprykę,por,...
malul
- 2010.08.04 23:02
Warzywa umyć, pokroić w dość grubą kostkę (lub paski według własnego uznania), cebulę pokroić w drobną kostkę. W dużym garnku z grubym dnem rozgrzać oliwę z...
sylwunia88
- 2010.05.26 18:37
Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione...