Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

agatabor
- 2010.07.09 16:18
1. Ogórka ucinamy na długość nieco większą od parówki, przecinamy wzdłuż na pół i wydrążamy łyżeczką gniazda nasienne 2. Parówki tniemy wzdłuż na pół; ser i...
Ania98
- 2010.07.27 16:14
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę pokrój...
anula1910
- 2010.06.05 16:07
Płaty mrożonego ciasta ułożyć obok siebie, przykryć i zostawić na pół godziny. Stolnicę oprószyć mąką. 4 plastry ciasta rozwałkować do podwójnej wielkości i...
majkak3
- 2010.07.19 09:11
parówki, paprykę, pomidora, ogórka i żółty ser kroimy w kostki, dodajemy oliwki i 1 ugotowane jajko-również pokrojone-wszystko mieszamy-można dodać odrobinę...
anias88
- 2010.07.20 12:52
Przepis prosty do wykonania. Formujemy nożem gościa. Na głowie wbijamy mu kilka makaronów średniej długości ( to go nie boli:) Wrzucamy go do słonej wody i...
karb23
- 2010.05.26 23:28
Zabieramy się do roboty:) Ziemniaczki obieramy, przekrajmy wzdłuż na pół, wydrążamy w środku tworząc cudne łupinki, ze środka możemy zrobić frytki lub coś...
agil69
- 2010.08.03 08:36
Ugotować Parówki, jajka i obrane szparagi (15 - 20 minut w osolonej wodzie). Parówki pokroić w nieduże kawałki ( półplasterki), podobnie szparagi. Ogórki...
mopsiu
- 2010.06.30 09:57
Długa miekka bułeczke (paluch) rozkrajamy na pół ale nie do konca. Otwieramy dwie czesci i wkładamy goraca paryzanke. Polewamy musztarda i/lub ketchupem i...
Garfield
- 2010.06.14 17:45
Jajka wbić do talerza, dodać odrobinkę wody i roztrzepać. Na drugim talerzu wysypać bułkę tartą. Parówki skrócić - przekroić na pół. Na każdym naleśniku...
Kinia
- 2010.06.01 13:54
CIASTO DROŻDŻE ROZRABIAMY Z SOLĄ CUKREM ODROBINA MĄKI I MLEKIEM, CZEKAMY AŻ WYROSNĄ, WLEWAMY DO MĄKI Z ŻÓŁTKIEM, Z WODA I OLEJEM I ROZRABIAMY, ROZROBIONE...