Zaloguj sięRejestracja
Zobacz przepisyDodaj nowy przepis

Nadesłane przepisy

Ania98
- 2010.07.27 16:14
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę pokrój...
Iwusia
- 2010.08.04 23:18
Cukinię dokładnie myjemy a następnie kroimy ją w paski poziome cienkie. Można sobie ułatwić krojąc ją nożykiem do sera. Parówki " Paryżanki " obieramy z...
spryciula77
- 2010.06.05 20:00
Parówki Paryżanki obtoczyć w bułce i płatkach kukurydzianych, piec na złoty kolor na oliwie z oliwek. Ziemniaczki młode pokrojone w kostkę, wymieszane z...
coni
- 2010.06.02 14:17
Idealne dla niejadków którym trzeba urozmaicać jedzenie. Parówkę nadkrawamy jak na zdjęciu (wzdłuż z obu stron) i podsmażamy na patelni (najlepiej teflonowej...
kowal10
- 2010.08.04 11:57
Tortillę odrobinę zwilżyć aby była bardziej elastyczna. Parówkę pokroić na kawałki i owinąć tortillą jak bandażem. "Paznokieć" pomalować ketchupem.
anna.gun
- 2010.07.22 09:18
1. Parówki obrać ze skórek, pokroić w paski, podsmażyć na oleju. 2. Obrane i pokrojone pieczarki poddusić na tłuszczu. 3. Cebulę pokroić i też wrzucić na...
anula1910
- 2010.06.05 16:07
Płaty mrożonego ciasta ułożyć obok siebie, przykryć i zostawić na pół godziny. Stolnicę oprószyć mąką. 4 plastry ciasta rozwałkować do podwójnej wielkości i...
iwa643
- 2010.05.25 18:18
Makaron kolanka gotujemy ,odcedzamy i studzimy .Dodajemy odcedzoną fasolę i kukurydzę .Paróweczki kroimy na plasterki dodajemy do sałatki .Wszystko mieszamy z...
daga302
- 2010.07.08 14:03
Parówki po obraniu ze skórki kroimy na cienkie 10-cio centymetrowe plasterki. Jajka wbijamy do sosjerki, roztrzepujemy z 1 łyżką ketchupu, 2-ma szczyptami soli...
kara11
- 2010.07.13 13:56
Naleśniki: Wodę i mleko, sól, 2 łyżki oleju i 1 jajko oraz mąkę razem roztrzepujemy, aby nie było grudek. Na suchej patelni teflonowej smażymy cienkie...